avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost in mall intr-un magazin de imbracaminte si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost in mall intr-un magazin de imbracaminte si ...

Salutare! Am fost in mall intr-un magazin de imbracaminte si m-am uitat la mai multe portofele iar apoi am cumparat unul dintre ele. Cand am iesit din magazin, a sunat alarma si am constatat ca am luat din greseala in buzunar un portofel, cu tot cu aceea siguranta (mentionez ca aveam si portofelul meu personal si portofelul din magazin in buzunar), iar portofelul cumparat era intr-o plasa. I-am explicat paznicului ca a fost doar o neatentie, a fost un gest involuntar si a inteles, m-a lasat sa plec. Mi se mai poate intampla ceva? Se poate depune plangere sau ceva?
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2022
Snickers22, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:19, 26 Martie 2022
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin in anglia Andreimarinescu Andreimarinescu Am intrat împreuna cu un prieten intrun magazin pe nume tk MAX din Anglia m am uitat la mai multe produse si m am oprit la standul cu portofele unde am ... (vezi toată discuția)
Problemă cu paznicul de la un magazin alex68 alex68 Vă adresez rugămintea să mă sfătuiţi cum şi la cine pot depune o sesizare împotriva paznicului de la un magazin de modă aflat în incinta unui mall. ... (vezi toată discuția)
Furt papuci - consecinte Petrepetrecere Petrepetrecere Sunt un baiat de 18 ani , am incercat sa sustrag o pereche de papuci in valoare de 110 lei dintr-un magazin cunoscut din mall ,a sunat alarma , m-au prins ... (vezi toată discuția)