avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate boldi

Activitate boldi

Buna seara ,sulta sa achitat cu ordin de plata prin banca transilvania

pe executor l am sunat dupa 2 zile ,am vorbit cu secretara care mi a spus ca ma resuna ,dar nu a mai sunat eu crezand ca sa incheiat dar din pacate sa continuat executarea.
Nu stiu ora la care a fost facuta instiintarea decat ziua,in legatura cu operatia va spun ca am fost nevoit sa vand apt ptr ca sa returnez banii la banca ptr ca din cauza operatiei nu pot gasi un loc de munca care necesita efort.
Imi cer scuze ptr greseli dar scriu de pe un telefon.
Da coreçt am desfasuratorul telefonic cu numarul de fix al executorului am depus plangerea am notat in plangere inclusiv ca aveam cumparator .sa va spun mai detaliat cum a fost.am platit sulta a doua zi cand stiam ca au intrat banii in cont a.m sunat de pe teleffonul de serviciu la ora 11 am vorbit cu secretara care mi aa zis ca ma resuna dupa I am spus ca sulta e platita dar nu ma mai sunat.Eu am menrionat in plangere ca am fost de acord cu sulta am depus urmatoarele acrte in dosarul procurorului.Dovada platii cu act bancar act in care se arata ziua in care banca mi a virat banii in cluusiv iesirea mea din spital cu dovada ca am proteza femurala si mie greu sa gasesc un alt loc de munca.Am scos convorbirea telefonoca si am facut copiii dupa anuntul aapartamentului care urmeaza sa le arat procurorului cand ma cheama.Va multumesc din. toata inima ptr ajutor.Cu respect Jenu cluj.
Articol. 246cpp abuz in serviciu ptr sechestru apartament.
Buna seara am rugamintea sa ma ajutati.Dupa un proces de partaj mi sa atribuit mie locuinta ,eu trebuind sa platesc o sulta.Plata sultei sa facut in aceeasi zi in care am mi sa facut executarea,eu nestiind ca sa facut cererea de executare.Am anuntat executorii a doua zi telefonic dupa ce am primit somatia ca sulta sa platit in aceeasi zi dar au omis totul.Am facut contestatie la executare si intrebarea mea este urmatoarea.Intrucat apartamentul eu l am dat la vanzare si nu pot sal vand ptr ca sa trecut suma in cf pot sa fac plangere penala impotriva executorilor?multumesc anticipat.astept raspuns pe adresa jenu_jenucupusi@yahoo.com.