avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate admusat

Activitate admusat

Răspuns la discuția Castiga casa de pariuri neonorat
Va multumesc de raspuns.
Am facut plangere la ANPC, am contactat o firma de avocatura specializata in jocuri de noroc, si urmeaza ca maine sa depun plangere la politie pentru inselaciune.
Nu mi se pare normal ceea ce se petrece. Aceasta 'eroare de soft' cum a fost numita de catre angajatii casei de pariuri respective a avut loc in nenumarate randuri in cursul zilei. Dar totusi eu nu am fost instiintat de aceasta problema, nu mi s-a spus sa nu pariez pe un sistem defect la acel moment, etc.

In fine, sper sa pot rezolva ceva. E vorba doar de multa rabdare.
Care este temeiul legal pentru o inregistrare sa poata fi luata ca proba intr-o instanta? Din cate am inteles filmarea poate fi admisa sub anumite conditii: sa nu contina imagini cu persoane fizice, sa nu fie ilegal ceea ce ce filmez, sa nu se permita accesul aparaturii de filmat in spatiul respectiv...
Filmarea mea nu contine decat monitorul efectiv pe care a fost difuzata extragerea respectiva.
Buna ziua,

Va contactez in legatura cu o problema legata de o casa de pariuri. Am inscris un bilet la unul dintre jocurile de castig. Extragerea numerelor a fost live pe monitorul acestei sali de joc. Numerele alese de mine au iesit pe bilet, am inregistrarea evenimentului (numerele extrase pe ecranul lor). Problema intervine ca pe site-ul lor nu apar aceste numere si imi spun ca nu imi pot acorda castigul.
Ce probe am eu: inregistrarea video a evenimentului (se pot corela nr de bilet cu nr. extragerii);

Va intreb cum pot proceda in continuare. Cu cei la casa de pariuri nu ma pot intelege, ei nu vor sa-mi acorde acest castig.