avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate Tessa23

Activitate Tessa23

Buna ziua! Sunt consilier juridic fara experienta si urmeaza sa ma angajez in cadrul unei societati comerciale cu capital majoritar de stat. As dori sa aflu in mod concret care sunt atributiile/ activitatile pe care urmeaza sa le desfasor, precum si categoriile de acte emise de societate pentru care va trebui sa imi dau avizul. Totodata as dori sa aflu din experienta practica a altor colegi, care este legislatia pe care sa pun accent dar si posibilele probleme cu care ma voi confrunta. Va multumesc anticipat!
Buna seara! In prezent sunt angajata in cadrul unui serviciu al Primariei in functia publica de consilier asistent. Deoarece am studii juridice, as dori sa stiu daca exista vreo modalitate de a fi incadrata in functia de consilier juridic debutant deoarece nu am vechime in specializarea studiilor. Mentionez ca in cadrul serviciului unde activez exista functia de consilier juridic asistent. Aceasta functie a fost ocupata anul trecut prin concurs insa respectiva persoana a fost trimisa sa lucreaze in cadrul Primariei, la serviciul juridic. Va multumesc!