avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier Juridic Debutant
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier Juridic Debutant

Buna ziua! Sunt consilier juridic fara experienta si urmeaza sa ma angajez in cadrul unei societati comerciale cu capital majoritar de stat. As dori sa aflu in mod concret care sunt atributiile/ activitatile pe care urmeaza sa le desfasor, precum si categoriile de acte emise de societate pentru care va trebui sa imi dau avizul. Totodata as dori sa aflu din experienta practica a altor colegi, care este legislatia pe care sa pun accent dar si posibilele probleme cu care ma voi confrunta. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

impunerea acordarii vizei cfp plumblili plumblili Este legal ca angajatorul sa-mi impuna impotriva vointei mele sa accept acordarea dreptului de CFP ? Sunt ecomist , dar nu am activat niciodata in domeniul ... (vezi toată discuția)
Ce atributii are consilierul juridic al unei cooperative? Alina Tabara Alina Tabara Stie cineva ce atributii are un consilier juridic al unei societati cooperative, cu ce fel de probleme se confrunta?.. Astept raspunsurile voastre.. poate ... (vezi toată discuția)
Asociat srl anjinsan anjinsan Buna ziua, Un functionar public poate avea calitatea de asociat intr-o socitate comerciala sau este incompatibil? Va multumesc (vezi toată discuția)