avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate Ruco

Activitate Ruco

Va multumesc! O sa merg sa depun singura cererea...
Poate cineva sa îmi recomande un avocat bun pentru divort in Tulcea?
Va multumesc pentru răspuns...dar după ce depun cererea o sa am nevoie de avocat?
Buna ziua! Încerc sa scurtez pe cât posibil problema: sunt in proces de divort cu copil minor....copilul este la el si nu îmi da voie sa il iau, pot sa il vad doar in prezenta lui si doar când vrea el...am vorbit cu avocata si mi-a spus ca trebuie sa înaintam actele pentru o ordonanța presedintiala, pentru a putea sta cu copilul pana se termina procesul de divort...asta s-a întâmplat acum mai bine de 2luni si pana acum nu s-a întâmplat nimic, nici măcar nu a fost dat un nr de dosar....o întreb tot timpul pe avocata ce se întâmpla cu ordonanța, cât mai durează si îmi spune de fiecare data ca nu știe nimic....am fost la judecătorie sa întreb daca s-au depus actele pentru aceasta ordonanța si mi s-a spus ca nu...a venit si avocata după 10min si mi-a spus ca actele sunt depuse la etajul 1, la nu știu care doamna...ce trebuie sa fac eu acum? E normal sa dureze atât de mult? In ritmul asta se termina procesul de divort si nu am primit nici măcar nr de dosar pentru ordonanța...si avocata vrea sa ii dau bani pentru ordonanța, dar eu nu știu ce sa fac...pentru ce sa ii dau bani, pentru "nu știu nimic"? Problema cea mai mare e ca stau fara copil si nu știu cât mai pot...am fost si la poliție si mi-au spus ca nu ma pot ajuta, singurul lucru pe care pot sa il fac e sa apelez la ordonanța aceasta si mi-au mai spus ca ar trebui sa dureze mai puțin de o luna de când depun actele pana primesc o rezolvare... Va rog sa ma ajutati cu o părere ca nu mai știu ce sa fac...mai exista si alta cale in afara de aceasta ordonanța?