Listele de plata sunt intocmite de catre o firma specializata. Raspunsul pe care l-am primit eu (completat de mana), contine doar o singura semnatura indescifrabila si stampila asociatiei. Nu are nici un numar de inregistrare.
|Nu e caz singular. Toata corespondenta cu asociatia de locatari e semnata de una singura persoana.
Nu caut nod in papura, dar tinand cont ca e vorba de o contestatie la sumele afisate pe lista de plata, aceste lucruri mi-au ridicat semne de intrebare.
Am trimis catre Asociatia de Locatari de care apartin o contestatie referitoare la sumele de plata pe luna curenta.
Rog sa imi spuneti cine trebuie sa semneze acest raspuns din partea Asociatiei de Locatari si daca are vreo importanta sau nu numarul de inregistrare dat acestui document?
Este suficienta o semnatura indescifrabila fara a fi mentionat numele complet?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
O zi cu spor in cele bune!
Rog sa aveti amabilitatea de a-mi comunica care sunt cheltuielile obligatorii de plata aferente unui apartament nelocuit, in conditiile in care suntem debransati de la caldura.
Solicit aceste informatii intrucat pe lista afisata la avizier nu sunt trecute defalcat aceste cheltuieli, iar costurile de intretinere pe luna ianuarie (ultima lista afisata) au fost de peste 250 roni, desi sunt 0 persoane.
Rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti daca in calitate de locatar (nu am facut nici o cerere de aderare la Asociatia de proprietari), pot solicita in scris detalii referitoare la situatia financiara a Asociatiei din care face parte apartamentul in care locuiesc.
Doresc aceste informatii intrucat desi am solicitat din partea Asociatiei o situatie detaliata a cheltuielilor aferente intretinerii, nu am primit din partea acesteia decat un mic tabel in care sunt trecute doar suma intretinere, fond reparatii si fond rulment. Nici in lista de la avizier nu sunt trecute defalcat cheltuielile pe luna respectiva.
Cand am solicit in scris aceste detalii (in urma unor sume lunare exagerate de plata pentru intretinere), in conditiile in care in apartament nu locuieste nimeni de 6 luni), mi s-a cerut sa fac dovada ca sunt proprietara apartamentului in cauza, desi apartamentul a fost achizitionat acum 4 ani, timp in care a mai existant corespondenta intre mine si asociatia de locatari, in care era scris explicit ca sunt titulara apartamentului. In afara acestui fapt, toate chitantele de intretinere sunt pe numele meu.
Hartia pe care am primit-o de la ei nu are decat o stampila, fara a fi mentionat in clar numele Presedintelui.