Acum cateva luni ,un coleg de clasa a sarit la mine la bataie(mi-a pus mana in gat si cu cealalta era pregatit sa ma loveasca,vazand acestea eu m-am aparat (i-am dat 2 pumni in zona fetei),dupa toate acestea nimeni nu ma credea pe mine deoarece eu nu aveam urme dupa aceea bataie(practic un sport de contact,ceea ce e in dezavantaju meu in cazul acesta),cu ajutorul pilelor si-a scos 10 zile de spitalizare de la medicul legist.Dupa toate acestea,baiatul m-a dat la politie,avand 2 martori falsi din clasa,prieteni de ai lui,la randul meu am avut si eu 2 martori din clasa,pe parcurs am aflat ca el declarase ca aveam inele metalice pe mana,ceea ce e complet fals,dar banuiesc ca martorii lui l-au sustinut.Parintii lui doreau bani in schimbul impacarii, ceea ce noua nu ne-a convenit, dupa ceva timp de la ultima vizita la politie eu si familia mea ne-am stabilit in afara,iar bunica mea m-a tinut la curent cu cazul,afland recent ca baiatul m-a dat in tribunal.Ce ar fi ideal sa fac?Se poate prezenta bunica mea la proces?Ce se intampla daca nu sunt prezent la proces, care sunt consencintele?Multumesc pentru ajutorul oferit.