avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate Alina_Balan

Activitate Alina_Balan

Bună dimineața! In cazul concediului medical pentru copil răcit (copilul are 8 ani) care este minimul de concediului? 3 zile calendaristice sau 3 zile lucrătoare (daca programul este de luni pana vineri)? Mulțumesc
va multumesc din suflet pentru promtitudine si pentru interesul acordat! o zi buna!
am 26 ani, sunt cu indemnizatie de handicap cu reinnoire anuala, sunt eleva din septembrie 2014, si data probabila de nastere este 30 aprilie, dar problema mare este ca am fost la ei si mi-au spus ca nu mai figurez ca fiind asigurata din septembrie 2014 si singura solutie este sa-mi platesc singura asigurarea medicala din urma..este normal asa? unde si ce demersuri trebuie sa fac ca sa rezolv problema? va multumesc din suflet.
Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie: sunt pensionata pe caz de boala de 3 ani, sunt si eleva la postliceu la zi, insa am avut surpriza sa constat ca nu sunt asigurata medical (precizez ca sunt si gravida). ce e de facut? cei de la casa de asigurari au spus ca singura solutie este sa-mi platesc asigurarea dar nu mi se pare normal si au mai spus ca trebuia sa imi duc eu decizia de handicap...si atunci cand voi naste in acest caz va trebui sa imi platesc eu spitalizarea cu toata medicatia? o zi buna