avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața! In cazul concediului medical pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața! In cazul concediului medical pentru copil răcit ...

Bună dimineața! In cazul concediului medical pentru copil răcit (copilul are 8 ani) care este minimul de concediului? 3 zile calendaristice sau 3 zile lucrătoare (daca programul este de luni pana vineri)? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 16 Ianuarie 2023
Concediul de îngrijitor stabilit de Legea nr. 283/2022 poate avea o durată de cel mult cinci zile lucrătoare pe an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foaie de boala ale2012 ale2012 buna ziua.azi dimineata am fost la doctor pentru ca ma simt foarte rau si sunt racita,la care mia dat concediu medical de 7 zile am intrebato daca nu ma simt ... (vezi toată discuția)
Concediu medical anca33a anca33a Buna seara Va rog sa imi spuneti,dupa un copil care are 2 ani cat concediu medical pot sa imi iau intr-un an ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Zile concediu medical pentru mama ocatalina ocatalina Cate zile de concediu medical trebuie sa prevada un contract de munca in cazul in care angajatul este mama si va avea nevoie de zile in acest sens pentru a sta ... (vezi toată discuția)