avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate predelaurtz

Activitate predelaurtz

Răspuns la discuția Control fiscal firma inactiva
Multumesc!
Da, cu declaratiile/plata impozitului aferent/plata penalitatilor - am rezolvat.Astept sa stabileasca data la care vor veni in control.O cunostinta ce a trecut prin aceasta situatie mi-a spus ca au verificat toate documentele contabile, de la inceput pana la momentul controlului - desi motivul inactivarii societatii sale era tot nedepunerea declaratiilor, fapt ce m-a bulversat pentru ca in legislatie citisem ca acest control are ca scop confirmarea ca societatea functioneaza la sediul fiscal pe care l-a declarat si nu vedeam legatura cu controlul inregistrarilor contabile...

Multumesc inca o data
Buna ziua,
Sunt in proces de reactivare a SRL-ului pe care-l detin si care momentan este inactiv fiscal ( nu s-au deus declaratiile )
Codul CAEN cuprinde prestari servicii - activitati desfasurate la terti, nu am sediu secundar si nu desfasor activitate la sediul social.
Una dintre conditiile de reactivare este ca organele de control sa constate ca SRL-ul functioneaza la sediul fiscal declarat.
Asta inseamna control la sediul social, desi nu desfasor activitate acolo? Controlul practic in ce consta? Se verifica inregistrarile contabile, sau doar actele de infiintare a societatii , contract comodat pt.sediu social etc ? As vrea sa stiu din timp pentru ce sa ma pregatesc.
Va multumesc,