In cazul in care tatal fetitei nu ne.a cautat mai multe zile are vreo consecinta? In tot acest timp am incercat sa iau legatura cu el dar nu am avut cum.se poate folosi lucrul acesta in instanta?
Asta e un lucru bun.implicarea lui in cresterea copilului consta numai in cea financiafinanciara.din acest punct de vedere intotdeauna a avut grija de ccopil.dar cu altceva, nu.
Multumesc frumos pt raspuns.Care ar fi totusi situatiile in care s-ar putea stabili domiciliul la tata?sase tine cont si de limbajul vulgar pe care acesta il are cu mine?
Buna dimineata.am si eu o intrebare:sunt mama unei fetite de 7 luni.pana de curand am avut o relatie normala cu tatal copilului.am stat impreuna 2 luni, dupa nasterea fetitei, iar dupa aceea, am venit in tara, la parintii mei, cu acordul lui.doar pentru a ne ajuta fizic in cresterea copilului.De ceva timp a decis ca e mai bine sa me separam si doreste sa exercite in instanta dreptul de a obtine custodia fetitei.el este plecat in franta, lucreaza acolo, locuieste in chirie, impreuna cu 2 farati ai lui.lucreaza de dimineata pana seara, toti 3 fumeaza si au un stil de viata neglijent. fetita are 7 luni, clar nu poate alege unde sa ramana.mentionez ca eu nu lucrez, ma ocup de cresterea ei.locuiesc la parintii mei, care ne ajuta cu absolut tot.parintii lui locuiesc in chirie, mai au in grija si pe sora lui si baietelul ei, de 6 anisori, care este lasat singur zilnic, in timp ce ei sunt la munca.exista posibilitatea sa obtina custodia?multumesc anticipat!