avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate valirie

Activitate valirie

Răspuns la discuția Datorie banca
Eu cred(sper) ca nu ma pot gasi dupa contrctul de munca,la momentul acela aveam alt loc de munca,de unde am plecat in urma divortului.
Stiu ca.ti trebuie fond la c.a.r,iar eu vreau sa le dau bani mai repede sa inceapa sa scada valoare,un credit de 1700lei si unul de 3500luate simultan.
Eu vreau sa incep sa platesc lunar iar ei ma ameninta ca daca nu platesc in 7zile imi cauta bunurile(am in proprietate o casa la tara cumparata de parintii mei pe numele meu fiindca am ramas fara casa),lor le.am zis ca stau cu chirie,de frica.Mi.e frica sa nu gaseasca ca lucrez cu carte de munca,fiindca cei de la servici nu stiu situatia,nu stiu c.am pierdut casa si familia pe care am avut.o.
Asta am incercat,insa imi spun ca nu sunt eligibila pt asa ceva,si ii cred,dar vreau sa platesc,dar n.am cum toata suma
Discuție Datorie banca
Buna seara!
Caut ajutor intr-o problema cam complicata,in 2012 am facut o refinantare la Unicredit,am platit ratele pana in decenbrie 2013,intre timp am divortat,a fost greu sa ma pun pe picioare cu un copil,n.am reusit sa ma adun,nu faceam fata la servici psihic,acum am reusit sa-mi revin,am primit luna trecute un sms ca dosarul meu e la Incaso,am sunat si le.am spus ca vreau sa incep sa platesc,dar ei vor toti banii,in 7zile,le.am spus ca nu am cum,vreau sa platesc lunar,ca stau cu chirie si am grija de un copil si ca am undeva la 800lei lunar,insa ei mi-au zis sa fac un c.a.r sa le dau macar jumate.Eu lucrez cu carte de munca dar mi-e frica ca ma fac de ras la serviciu,nimeni nu stie prin ce.am trecut,ce ma sfatuiti?