Buna seara!
Caut ajutor intr-o problema cam complicata,in 2012 am facut o refinantare la Unicredit,am platit ratele pana in decenbrie 2013,intre timp am divortat,a fost greu sa ma pun pe picioare cu un copil,n.am reusit sa ma adun,nu faceam fata la servici psihic,acum am reusit sa-mi revin,am primit luna trecute un sms ca dosarul meu e la Incaso,am sunat si le.am spus ca vreau sa incep sa platesc,dar ei vor toti banii,in 7zile,le.am spus ca nu am cum,vreau sa platesc lunar,ca stau cu chirie si am grija de un copil si ca am undeva la 800lei lunar,insa ei mi-au zis sa fac un c.a.r sa le dau macar jumate.Eu lucrez cu carte de munca dar mi-e frica ca ma fac de ras la serviciu,nimeni nu stie prin ce.am trecut,ce ma sfatuiti?
Nu aveti pe nimeni care sa va ajute? Care sa ia credit pentru dvs?
De la banci, avand in vedere restantele, nu sunteti eligibila. Doar de la IFN-uri care nu verifica biroul de credit (desi majoritatea verifica, mai nou :( ) sau de la CAR...
Incercati negocierea termenelor de plata cu ei. Cat timp faceti un angajament de plata, de care va tineti, ar trebui pana la un punct sa fie intelegatori :)
Executarea silita
elenadut
buna ziua!am unele nelamuriri in legatura cu executarea silita si sper sa ma lamuriti.parintii mei au luat un credit de la banca in urma cu 4 ani.un credit de ... (vezi toată discuția)
Executare silita
tuilleries
Buna ziua! V-as ruga sa imi dati o parere la urmatoarea situatie: am poprire pe salariu in cuantum de jumatate din salariul net instituita de 2 creditori.
Pe ... (vezi toată discuția)