avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Activitate crisstina777

Activitate crisstina777

Discuție Divort
Buna ziua! Dupa ce s-a casatorit, fiul meu a primit cadou o garrsoniera de la bunicul lui ( tatal meu). Actele garsonierii sunt totusi pe numele bunicului, care locuieste la tara ( adresa din buletinul lui este cea de la tara). I s-a facut mutatie norei mele pe adresa de la garsoniera. Intre timp cei doi soti nu s-au mai inteles, el lucrand momentan in Anglia, cu acte in regula. S-a inaintat divortul,a trimis diverse adeverinte si acte care sa dovedeasca faptul ca se afla la lucru in strainatate si ca nu poate veni in tara pt divort.
Sotia lui a ramas in garsoninera, acumuland datorii marii la intretinere, internet, lumina etc ( datorii achitate de mine pentru a evita debransarileșchitantele le am pastrate). Ea a schimbat inclusiv iala,astfel incat acum doar ea poate intra in casa. Am consultat avocata responsabila de divort,am vorbit si cu cineva din politie si ni s-a spus ca nu putem face nimic pana nu se termina divortul. Acest lucru mi se pare revoltator, sa nu putem intra in garrsoniera noastra si ea sa o foloseasca. Actele au fost depusa din iarna, a fost stabilit primul termen in martie, s-a amanat pentru mai .
Ce putem face pentru a intra iar in stapanirea garsonierei?
Multumesc