avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort

Buna ziua! Dupa ce s-a casatorit, fiul meu a primit cadou o garrsoniera de la bunicul lui ( tatal meu). Actele garsonierii sunt totusi pe numele bunicului, care locuieste la tara ( adresa din buletinul lui este cea de la tara). I s-a facut mutatie norei mele pe adresa de la garsoniera. Intre timp cei doi soti nu s-au mai inteles, el lucrand momentan in Anglia, cu acte in regula. S-a inaintat divortul,a trimis diverse adeverinte si acte care sa dovedeasca faptul ca se afla la lucru in strainatate si ca nu poate veni in tara pt divort.
Sotia lui a ramas in garsoninera, acumuland datorii marii la intretinere, internet, lumina etc ( datorii achitate de mine pentru a evita debransarileșchitantele le am pastrate). Ea a schimbat inclusiv iala,astfel incat acum doar ea poate intra in casa. Am consultat avocata responsabila de divort,am vorbit si cu cineva din politie si ni s-a spus ca nu putem face nimic pana nu se termina divortul. Acest lucru mi se pare revoltator, sa nu putem intra in garrsoniera noastra si ea sa o foloseasca. Actele au fost depusa din iarna, a fost stabilit primul termen in martie, s-a amanat pentru mai .
Ce putem face pentru a intra iar in stapanirea garsonierei?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
crisstina777, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:08, 1 Aprilie 2015
Nora nu poate fi scoasa din garsoniera decat printr-o actiune in evacuare in instanta, hotararea obtinuta o investiti cu titlu executoriu si apelati apoi fie la un executor judecatoresc pentru a o pune in aplicare fie la organele de politie.
Actiunea este de durata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din spatiu Josephine2016 Josephine2016 Fiul meu s-a casatorit anul trecut . Dupa casatorie le-am dat amandurora acceptul pt primirea in spatiu respectiv intr-o mica garsoniera . Intre timp a aparut ... (vezi toată discuția)
Ordin de evacuare oanaenescu oanaenescu Eu si prietenul meu locuim intr-o garsoniera, proprietatea mea, el avand buletinul pe adresa garsonierei. Cum pot proceda sa nu mai locuiasca la mine? (vezi toată discuția)
Rezilierea unui contract de intretinere ARRazvan ARRazvan Buna domnilor, vin in fata dvs. cu o problema legata de bunica mea. Avand in vedere ca sunteti o comunitate activa si nu ma costa nimic, inainte sa imi caut un ... (vezi toată discuția)