Din punct de vedere legal prietenul dv.nu are nici un drept asupra garsonierei chiar daca are buletinul pe aceasta adresa.Chemati 2 martori eventual si politia,pentru ca s-ar putea sa devina nervos si in prezenta acestora prietenul poate sa-si ia bunurile personale si sa plece.Schimbati incuietorile si cam asta este tot.Mai sunt si alte metode mai neortodoxe dar
este bine sa va despartiti civilizat si fiecare sa mearga pe drumul lui.
Indraznesc si eu cu o problema. In raspuns mai sus ati precizat ca legal prietenul nu are nici un drept si ca ar trebui schimbata iala apoi chemati 2 martori eventual si politia. Intrebarea mea este cum pot da intr-un timp scurt pe cineva afara dintr-un apartament care acum este pe numele meu? Ma confrunt cu o problema in familie iar raspunsul politiei era ca nu se baga, si ca ce pot face e sa vorbesc cu un avocat sa merg in instanta si sa obtin ordin de evacuare. Pe scurt, bunica mi-a vandut apartamentul ei cu uzufruct viager, in care locuieste fara acte tatal meu, aka fiul ei pe care de ani de zile tot incearca sa-l scoata din apartament. Acesta de fiecare data ameninta si ridica diferite pretentii, cu toate ca m-am oferit sa-l ajut sa mute in apartamentul lui mobila pe care vrea s-o ia. Mentionez ca nu intentionez sa il arunc in strada, tot ce i-am cerut a fost sa mearga in apartamentul lui pe care il detine in coproprietate cu mama mea, iar el refuza.Nu mi se pare normal ca politia sa nu poata interveni in astfel de cazuri, cand se poate dovedi foarte simplu cine e proprietar si cine nu, si unde are de fapt domiciliu tatal meu, si mai mult sa trebuiasca sa apelez la un avocat si sa pierd atata timp pentru un drept care mi se cuvine! apreciez orice sugestii sau sfaturi. Multumesc
Evacuare
xzibit
Buna dimineata.
Am urmaroarea speta: prietena mea este proprietara unui apartament cu 3 camere. In luna septembrie a acestui an,a primit o colega de munca in ... (vezi toată discuția)
Evacuare din apartament
iza
Buna ziua. As avea si eu o problema in care sa ma lamureasca cineva va rog daca se poate. Am o prietena care are un apartament proprietate personala unde ... (vezi toată discuția)