avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoatere din evidenta la domiciliu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoatere din evidenta la domiciliu

Buna seara,
Soacra mea a avut un concubin timp de 20 de ani. Singurele acte au fost cele de luare in spatiu. Azi s-a hotarat el ca vrea sa se desparta, a venit in lipsa ei si a luat toti banii stransi de amandoi, fara sa lase cheile de la casa. Acum ii e frica ca pleaca maine la serv, si ii ia toate lucrurile de valoare. 2 intrebari am:
1. Poate face ceva legal sa recupereze o.parte din bani, eventual si din masina cumparata impreun?
2. Unde trebuie sa mearga ea ca sa il scoata din spatiu?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:45, 30 Octombrie 2017
In privinta banilor, sa faca plangere la politie pt furt intre persoane apropiate.
sa schimbe yala la usa sa nu mai poata intra.
2) nicaieri. cand o sa ii expire buletinul, o sa trebuiasca sa il faca pe alta adresa.
nu are rost sa se complice cu procese

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinul soacrei mele ne face zile amare, ce e de facut? iuliutza22 iuliutza22 Buna ziua. Am si eu o mare problema si nu stiu care este calea cea mai buna de urmat. de un an de zile m-am mutat cu viitorul sot cu mama lui si concubinul ... (vezi toată discuția)
Ordin de evacuare oanaenescu oanaenescu Eu si prietenul meu locuim intr-o garsoniera, proprietatea mea, el avand buletinul pe adresa garsonierei. Cum pot proceda sa nu mai locuiasca la mine? (vezi toată discuția)
Bună ziua, divort cu minor Anerol11 Anerol11 Sunt căsătorită de 3 ani și am o fetita de un an și noua luni. Eu și soțul deși ne-am iubit am ajuns sa nu se mai înțelegem deloc și sa ne certam ... (vezi toată discuția)