Buna dimineata.
Am urmaroarea speta: prietena mea este proprietara unui apartament cu 3 camere. In luna septembrie a acestui an,a primit o colega de munca in apartament pentru a sta impreuna si a impartii cheltuielile. Precizez ca,aceasta colega de munca nu este cetatean roman. Intre timp,cu acceptul prietenei mele,aceasta colega de apartament,a adus-o in apartament si pe mama ei. Datorita faptului ca nu se mai inteleg,in special datorita copiilor (ambele au cate un copil) dar si datorita faptului ca in casa este o mizerie si o dezordine de nedescris datorita acestei colege de apartament,prietena mea,a instintat-o ca trebuie sa-si gaseasca un alt loc unde sa locuiasca. In urma discutiei,aceasta colega a amenintat-o ca nu pleaca nicaieri. Va intreb,care sunt pasii de urmat deoarece,aseara prietena mea a fost la sectia de politie arondata si la sfatul unui domn agent de acolo,a sunat la 112. Acestia au venit si au declarat ca nu este de competenta lor. Intrebarea pe scurt este,cum poti da pe cineva afara din casa ta daca acesta refuza sa plece? Imi cer scuze daca nu am postat in forumul potrivit,insa chiar nu am stiut unde sa incadrez aceasta speta.
vali m
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu ma pricep,il intreb si eu pe dl avocat, daca isi schimba yala nu este suficient? Adica respectiva nu are documente din care sa reiasa ca locuieste acolo,de ce sa mearga in instanta? Este casa ei si-si schimba yala....s-a stricat (o explicatie).Nu este obligata sa dea cheile la nimeni,nu este obligata sa primeasca pe nimeni in casa.Vine cineva la usa si spune ca are lucruri,da,i le pune in brate.