Aha. Inca ceva: din ce am inteles, amenda mea s-a dus la ANAF, iar ei au trecut-o pe adresa de domiciliu si il obliga pe tatal meu sa o plateasca. Este normal asa ceva????
Am inteles asta. Exista posibilitatea vreodata ca o amenda (in cazul meu, care nu am proprietati sau bunuri care sa fie impozitate) sa fie trecuta pe rolul altcuiva (in cazul meu, pe rolul tatalui sau mamei mele, doar pentru ca am domiciliul unde il au si ai mei)?
Vin cu o dilema. De curand tatal meu a fost la primarie sa intrebe de datoriile pe care le mai are si i-a spus doamnei de acolo ca vrea sa vanda o masina. Doamna i-a spus ca are 2 amenzi pe rol. Una cu CNPul lui si alta cu CNPul meu. Mentionez ca eu nu am proprietati si am o amenda neplatita din sept. 2013. Intrebarea mea este urmatoarea: Se poate scoate fiscalul pentru a vinde masina daca tatal meu achita doar amenda de pe CNPul lui, intrucat este bunul lui, iar el si mama mea platesc impozit pentru masina, deoarece bunul a fost achizitionat in timpul casatoriei. Nu mi se pare normal sa fie el raspunzator si de amenda mea. Mentionez si ca amandoi (eu si tatal meu) avem acelasi prenume. Sa fi fost vreo confuzie la primarie? Ce este de facut in cazul acesta?
Astept un raspuns cu maxim interes. Va multumesc frumos, o zi buna in continuare! :)