avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate FlorinVL

Activitate FlorinVL

Răspuns la discuția Parcare langa gard
Multumesc de raspunsuri, eu ii mai blochez din cand in cand cu masina personala numai parcheaza o saptamana dupa care revin , o sa merg la primarie cu o cerere dar nu stiu daca va fi aprobata si la politia comunitara.Sper ca va fi bine!
Buna ziua. As vrea sa stiu demersurile legale(daca exista acestea) in privinta autoturismelor parcate langa gard. Stau in apropierea unei gari si multa lume face naveta cu trenu lasand masina la mine in fata gardului , recent unul a lovit gardul , l-a reparat... in dreptul portii am pus semn aditional de parcare interzisa dar am cred ca 10 masini care stau de dimineata pana seara unele inclusiv si noaptea.Curatenie eu fac , femeia de servici nu face ca e in fata curtii mele iarba eu o tai cand creste dar la o adica e spatiu public? Nu mi se pare corect sa vina la masina sa se holbeze la mine in curte , sa nu pot sa fac nici o lucrare la gard sau chestii de intretinere din cauza lor... Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac!P.S. pot atasa si poze daca este necesar...