avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare langa gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare langa gard

Buna ziua. As vrea sa stiu demersurile legale(daca exista acestea) in privinta autoturismelor parcate langa gard. Stau in apropierea unei gari si multa lume face naveta cu trenu lasand masina la mine in fata gardului , recent unul a lovit gardul , l-a reparat... in dreptul portii am pus semn aditional de parcare interzisa dar am cred ca 10 masini care stau de dimineata pana seara unele inclusiv si noaptea.Curatenie eu fac , femeia de servici nu face ca e in fata curtii mele iarba eu o tai cand creste dar la o adica e spatiu public? Nu mi se pare corect sa vina la masina sa se holbeze la mine in curte , sa nu pot sa fac nici o lucrare la gard sau chestii de intretinere din cauza lor... Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac!P.S. pot atasa si poze daca este necesar...
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
FlorinVL, utilizator
Avand in vedere ca respectivii parcheaza pe domeniul public,teoretic si legal,trebuie sesizat politia responsabila de proximitate sau rutiera
Eventual se poate solicita inclusiv amplasarea de indicator de interzicere stationare
Luati-le banii pe parcare! asig. paza, curatenia, le si spalati, servicii complete daca tot va necajesc.X-( Glumesc. E domeniul public, cerere la primarie/politie puternic argumentata, si se poate restrictiona stationarea (nu oprirea !) in zona dv.
Multumesc de raspunsuri, eu ii mai blochez din cand in cand cu masina personala numai parcheaza o saptamana dupa care revin , o sa merg la primarie cu o cerere dar nu stiu daca va fi aprobata si la politia comunitara.Sper ca va fi bine!
Buna ziua , am si eu o problema cu parcarea langa gard , eu stau in cartier la casa si intre cele doua porti ale curtii parcheaza mereu vecinii de la blocuri , as dori sa stiu care este legea , mai exact la cati m de gard au voie sa parcheze autoturismele va multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2017
Bobby1986, utilizator
Lângă gard, spre șosea e teren liber, public. Dacă nu e trotuar, nu ai ce le face legal, acum fie vorba cu ce te deranjează?! Ce să facă și ei? Cel mult le ceri o bere că ai ,,grija,, /în atenție mașinile lor, nu mai fiți așa urâcioși !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)
Despre parcare sanducrist sanducrist gasesc mereu masina cu oglinzile stranse / cu stergatoarele ridicate / cu rotile dezumflate / cu biletele prin care sunt avertizata sa nu mai parchez ... (vezi toată discuția)
Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)