Am depus toate , majoritatea bonurilor din ultimii doi ani , nu vrei sa stii .Atat spun o vacanta la mare 2500 de lei doar biletele fara alte cheltuieli ( 400 de lei motorina ) plus 1100 de km .am facut asta in ultimii trei ani.I-am schimbat total camera lui , am izolat-o personal.I-am facut din balcon , camera de studiu birou + dulap mare pentru carti rechizite....imprimanta Epson color 800 de lei .....Aici nu am pus deloc jucariile foarte scumpe.Am facut un dosar cu multe bonuri de haine rechizite incaltaminte.Culmea ea stia de majoritatea , ii trimiteam poze cu ce luam .
Dar ea nuuuu a cerut propire pe salar ca nu-i dau destui bani.Plus ca plateam eu caminul cam 200 pe luna .Eu ii dadeam bani cam 500 pe luna .Deci cu toate deveziile astea am depus la judecatorie diminuare sa sa plateasca fiecare partea lui de cheltuieli.Andrei sta mai mult la mine dupa cum am spus eu am 11 zile libere pe luna , dar il iau inainte cu o zi ma rog ora 17 sau 18 .Il iau la mine vineri si il duc la scoala luni dimineata, sau io iau marti si il duc vineri dimineata la scoala . Sau o luna jumate din vacanta de vara este la mine , dar eu tot trebuie sa platesc 1000 , 1200 de lei depinde de cat iau salariu in acele luni.VII SE PARE NORMAL CA EA SA-SI PLATEASCA FACULTATEA SI HAINELE PENTRU NUNTA ???Si da am dovada cum ca ea a recunoscut in fata judecatorului ca a cumparat haine pentru ca eu ar fii trebuit sa ma duc la nunta cu ea , adica sa-i mai platesc si chetuielile pentru nunta, cum faceam cand eram impreuna .Sa nu credeti ca ea platea ceva bani cand aveam nunti , eu mergeam sa muncesc dupa program si mai faceam 1000 de lei bani de nunta .......
DACA EXISTA CINEVA SI MA POATE AJUTA , EU NU MAI STIU CE POT FACE ,DAR ATAT STIU CA NU ESTE LEGAL CE FACE EA .
Deia14 a scris:
Și cheltuielile pentru mâncare, haine , întreținere copil din ai cui bani se fac ?
Din banii tatalui exclusiv se pare. Din ce a scris initiatorul topicului copilul sta aproape jumatate de timp la el. Cheltuie cand e copilul la el si mai cheltuie si cand e copilul la mama. Practic aceasta pe langa ca nu participa cu nimic financiar la cresterea copilului mai cheltuie in scopuri personale din pensia alimentara a minorului.
La astea nu se gândește niciun plătitor de pensie de întreținere.
Nerezidentul e obligat sa isi intretina finaniar copilul nu fostul/fosta partenera. De ce dupa divort mama devotata trebuie sa fie remunerata in bani pentru dragostea/grija fata de copil?
Stimate initiator al topicului, strangeti cateva luni bonuri, facturi, aratati cheltuielile cand e copilul la dumneavoastra si cele cu pensia alimentara si aratati ca se ajunge la un procent mai mare decat 25 % din venit cat este maximul stabilit de lege.