avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este legal sa foloseasca fosta sotie pensia alimentara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este legal sa foloseasca fosta sotie pensia alimentara pentru ...

Este legal sa foloseasca fosta sotie pensia alimentara pentru asi plati facultatea ???Am probe ,bonul .
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e legal ca banii plătiți pentru întreținerea copilului să fie folosiți în alte scopuri, dar oare de ce credeți că a plătit cu banii dvs.? Ce bon aveți? Fosta soție nu are venituri? Copilul este înfometat, îmbrăcat prost, neîngrijit etc.? Ce sumă plătiți și cât costă facultatea?
Sunteti avocat ???????
V-ar placea sa platiti la cineva ,fosta sotie,1200 de lei pentru copil dar ea sa cheltuie banii pe :600 de lei pe facultatea ce o face acum ,100 de lei pe haine pentru nunta .Copilul vorbeste foarte rau pt varsta de 7 ani jumate,eu l-am dus la logoped in timp ce ea incerca sa faca tot posibilul sa faca sa nu ma vad cu el, a sunat la camin sa spuna la educatoare sa nu ma lase sa il duc la logoped.Noi avem custodia comuna !!!!Sunt multe lucruri pe care le-a facut.Am nevoie de raspunsul unui avocat !
Am pus o intrabare simpla ESTE LEGAL CE FACE EA????
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul a fost clar se pare ca dvs nu ati inteles.Cum dovediti ca din banii achitati de dvs mama copilului plateste facultatea etc.Nu are alte.venituri,nu are familie care sa o ajute traieste doar din pensia alimentara incat se poata trage concluzia ca banii nu sunt folositi pt minor?
Are loc de munca ,am depus o solicitare de diminuare a pensiei alimentare avand in vedere ca sta la ambii parinti in mod aproximativi egali.Eu am 11 zile libere pe luna , am o decizie judecatoreasca in care scrie clar ca sta la mine cat sunt liber.In plus eu il iau ,un exemplu , de vineri de la ora 17 si il duc la scoala luni dimineata la ora 8.
Am dovada pe care ea singura a depus-o , bonuri fiscale,in care spune ca ea plateste facultatea si isi i-a haine de nunta pe banii copilului!
ESTE LEGAL CE FACE EA ???
10 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar nu intelegeti se pare...Domnule daca ea are venituri,are amant care o sponsorizeaza,are salariu,are familie,are prieteni care pot pot sa o imprumute cum puteti sa faceti dvs dovada ca foloseste banii din pensie si nu foloseste o suma de bani pe care o are din alta parte.Faptul ca aveti o chitanta cu care ar fi platit x lucru nu inseamna ca e platit din banii copilului.Nu e o.problema de drept e de logica elementara

Alte discuții în legătură

Buna ziua...as dori sa știu daca pe pensia alimentara fostul ... Aless18 Aless18 Buna ziua...as dori sa știu daca pe pensia alimentara fostul sot poate cere chitante? (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere în perioada de vacanță: se poate întrerupe plata când copilul e la părintele nerezident? Miki&dede Miki&dede # Mihaela 07mai 2018 Buna ziua. Sotul meu are o fetita de 5ani din prima casatorie. Plateste pensia alimentara lunar si nu a intarziat niciodata cu plata ... (vezi toată discuția)
Plătesc 500 de lei pensie de întreținere, salariul meu fiind 2000 de lei și chiria 310 €. mă poate ajuta contractul de închiriere la reducerea pensiei? alex1234alex alex1234alex Bună ziua! Am un proces de pensie alimentară, salariul meu fiind 2000lei, iar eu pe chirie dau 310€. La pensie alimentară ar trebui să dau 500lei, mă ... (vezi toată discuția)