Emilika40
Utilizator 7din 7 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu e legal ca banii plătiți pentru întreținerea copilului să fie folosiți în alte scopuri, dar oare de ce credeți că a plătit cu banii dvs.? Ce bon aveți? Fosta soție nu are venituri? Copilul este înfometat, îmbrăcat prost, neîngrijit etc.? Ce sumă plătiți și cât costă facultatea?
Sunteti avocat ???????
V-ar placea sa platiti la cineva ,fosta sotie,1200 de lei pentru copil dar ea sa cheltuie banii pe :600 de lei pe facultatea ce o face acum ,100 de lei pe haine pentru nunta .Copilul vorbeste foarte rau pt varsta de 7 ani jumate,eu l-am dus la logoped in timp ce ea incerca sa faca tot posibilul sa faca sa nu ma vad cu el, a sunat la camin sa spuna la educatoare sa nu ma lase sa il duc la logoped.Noi avem custodia comuna !!!!Sunt multe lucruri pe care le-a facut.Am nevoie de raspunsul unui avocat !
Am pus o intrabare simpla ESTE LEGAL CE FACE EA????
Raspunsul a fost clar se pare ca dvs nu ati inteles.Cum dovediti ca din banii achitati de dvs mama copilului plateste facultatea etc.Nu are alte.venituri,nu are familie care sa o ajute traieste doar din pensia alimentara incat se poata trage concluzia ca banii nu sunt folositi pt minor?
Are loc de munca ,am depus o solicitare de diminuare a pensiei alimentare avand in vedere ca sta la ambii parinti in mod aproximativi egali.Eu am 11 zile libere pe luna , am o decizie judecatoreasca in care scrie clar ca sta la mine cat sunt liber.In plus eu il iau ,un exemplu , de vineri de la ora 17 si il duc la scoala luni dimineata la ora 8.
Am dovada pe care ea singura a depus-o , bonuri fiscale,in care spune ca ea plateste facultatea si isi i-a haine de nunta pe banii copilului!
ESTE LEGAL CE FACE EA ???
Chiar nu intelegeti se pare...Domnule daca ea are venituri,are amant care o sponsorizeaza,are salariu,are familie,are prieteni care pot pot sa o imprumute cum puteti sa faceti dvs dovada ca foloseste banii din pensie si nu foloseste o suma de bani pe care o are din alta parte.Faptul ca aveti o chitanta cu care ar fi platit x lucru nu inseamna ca e platit din banii copilului.Nu e o.problema de drept e de logica elementara