avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate reynolds87

Activitate reynolds87

Răspuns la discuția Plata FGA
Reprezentatul FGA mi-a recomandat acel service. Nu au o conventie de decontare. Deschiderea dosarului de daune a fost facuta in timp util. Cererea de plata nu a fost facuta in acel interval de 90 de zile de la ramanearea definitiva a deciziei de intrare in faliment. Am facut reparatia la acel service tocmai pentru ca au fost singurii care au acceptat sa primeasca plata de la FGA altfel probabil as fi ales alta solutie.
Discuție Plata FGA
Cei de la FGA au respins cererea de plata depusa tarziu dupa termenul limita impus. Service-ul a acceptat lucrarea desi termenul pentru cereri de plata expirase deja. Acum vor sa recupereze banii de la mine. Ce se poate face?
Răspuns la discuția Accident iesire sens giratoriu
Traiectoria de iesire din sensul giratoriu clar nu este direct de pe banda 2 prin fata vehiculelor care circula pe banda 1 neacordand prioritate
Răspuns la discuția Accident iesire sens giratoriu
Da pentru ca asa a insistat sa scriu clar "sunt de acord cu despagubirea prin RCA"
Nu cred ca are vreo relevanta.
Răspuns la discuția Accident iesire sens giratoriu
lovitura la mine e in aripa stanga fata iar la celalalt lateral dreapta spate. Se vede si urma de cauciuc. Ca atunci cand depasesti si te bagi prea din scurt si il agati pe cel de langa tine.
poza lovitura: [ link extern ]
Sensul giratoriu este cel de pe DN73 km11 intersectie centura Mioveni cu DN73.
[ link extern ]
Eu cred ca politistul a facut o confuzie incadrand asta la art 54. Coliziune la iesirea din sensul giratoriu. Ce se poate cere la contestare? Cum ramane cu daunele?
Procesul verbal este scris in mare ilizibil nici macar numele agentului nu e scris corect
din ce vad ceva Is Badea Mwoko :) nici localitatea unde a fost incheiat procesul verbal nu este corecta acolo este trecut ceva ilizibil in realitate Pitesti
directia de mers eronata eu circulam Mioveni-Pitesti nu Mioveni-Campulung nu a vrut sa imi spuna ce a scris acolo ci doar a insistat sa semnez si sa scriu ca sunt de acord cu despagubirea prin RCA. Multe greseli ...
Ce sanse am sa recuperez banii, daunele ?
Răspuns la discuția Accident iesire sens giratoriu
situatia era ca in cazul din imagine [ link extern ]

Eu circuland cu viteza redusa pe banda 1 celalalt conducator cu viteza net superioara venind din spatele meu pe banda 2 si taie banda 1 prin fata mea ca sa iasa fara semnal fara nicio atentionare de niciun fel. S-a recomandat ca sofer profesionist.
Răspuns la discuția Accident iesire sens giratoriu
Stiu deja de acel filmulet si de acolo reiese ca el ar fi vinovat neacordand prioritate.
Multumesc
Intrasem in sensul giratoriu atunci cand acesta era liber. Circulam cu viteza mica pe banda 1 in acest timp alt autovehicul a intrat in sens din spatele meu imediat dupa ce m-a vazut s-a mutat de pe banda 1 pe banda 2 am circulat o perioada in paralel iar la prima iesire eu am continuat circulatia in sensul giratoriu pe banda mea. Celalalt mi-a taiat calea si m-a agatat cu roata din spate. La politie mi-au dat mie amenda pentru neasigurarea la schimbarea directiei de mers.
Politistul mi s-a parut avand o atitudine cam ciudata necunoscand ca in sensul giratoriu se mai si semnalizeaza directie de deplasare si se da prioritate la schimbarea benzilor.
As avea castig de cauza la contestatie?