avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1417 soluții astăzi
Forum Activitate loredana8989

Activitate loredana8989

Răspuns la discuția Pensie dupa deces
Am fost la notarul unde am facut actul, ar fi trebuit sa stie. Astazi a fost postarita la poarta sa dea pensia si a lasat o notificare in cutia postala. Am sunat-o si mi-a zis sa ma duc la Of Postal de care apartinea tataia cu actul de mostenitor. Dar din pacate nu am asa ceva. Multumesc oricum. O sa astept un alt raspuns.
Răspuns la discuția Pensie dupa deces
Bună seara, astăzi am fost la un notar și mi-a spus ca nu are cum sa îmi dea acest act. S-a uitat peste legea enunțată de dv și a zis ca e nevoie de dezbaterea moștenirii (tataia având 10 frați ar trebui chemați rudele in viata pentru acest lucru). Mi se pare ilogic. Cat timp eu am avut grija de el ar trebui sa existe o modalitate de a da curs cererii mele. Ce mă sfătuiți sa mai fac în acest caz? Mulțumesc anticipat.
Buna ziua.
Fratele bunicii mele in luna martie 2015 mi-a facut un ctr de vanzare-cumparare cu obligatia de intretinere (neavand copiii sau sotie). Pe 1 aprilie 2015 a decedat. Cum pot face sa iau pensia? Mentionez ca eu am suportat cheltuielile de inmormantare si nu nu are nici un mostenitor.