poi nu merge sa fac dosarul din nou cu actele de la firma respectiva unde am fost ultimdata pentru ca au facut restructurare de personal si mi au dat decizie cu art 65 litera 1 am fost la somaj si a spus ca este buna litera aceasta si este pentru somaj,eu avand vechime 2ani si 8 luni de la firma din inainte si am avut intrerupere decat o luna
da am semnat contractul pana la urma mi au dat decizie de incetarea contractului de munca cu art 65 litera 1 mi au dat adeverinta de vechime si trebuie sa imi mai trimeata revisalu
am si eu o intrebare am facut angajare cu firma respectiva am semnat contractul iar ei mi au dat decizia de incetare a contrcatului cu art 65 litera 1 si ce acte imi mai trebuiesc si sa fac dosarul din nou pentru somaj,m-au pacalit ?
dar se poate trimete un revisal la somaj inainte de a se semna contractul de munca sau sa inregistre un contract de munca fara semnatura si nici un act,decat datele din buletin date la telefon?
si au mai spus ca daca nu ne intelegem asa ei pot sa zica ca am avut contract de proba pe 30 zile si sa rupa contractul de munca ca nu m-am prezentat sau ca pot sa imi faca 3 zile nemotivate si ca ma baga in comisie si ca tot pierd somajul,iar m-am uitat pe contract nu este nici semnatura lor nici a mea si nu a vrut sa mi-l dea ca trebuie sa il semnez,la itm este inregistrat contractul electronic pe perioada nedeterminata,se poate face asa ceva?
am vorbit astazi persoanl cu cei de la firma si au zis in felul urmator sa semnez contractul iar ei sa imi dea decizie ca sunt in plus pe postul respectiv sa imi dea sa duc ceva la somaj si o sa pot sa imi primesc somajul incontinuare asta insemnand sa nu treaca 29 de zile,ce ma sfatuiti sa fac?
am inteles daca nu imi vor da un exemplar le voi face o plangere la itm,dupa raspunsurile dvs sunt sanse mici sa pot rezolva problema.Va multumesc pentru raspunsuri
am vorbit astazi cu un reprezentat de la firma si mi-a spus sa vina cei de la tg jiu ca de acolo este firma,nu este dreptul meu sa primesc un exemplar?
dar nu inteleg in ziua de astazi cum se poate inregistra un contract de munca inainte de a semna si a da vre un act?