am si eu o problema,am fost la o firma de paza 3 zile si nu mi a convenit si le am spus ca nu ma mai duc,nu am semnat nici un contract nu le am dat nici un act doar datele din buletin la telefon iar acuma ma pun sa imi dau eu demisia,dar nu mi am dat demisia pentru ca nu am semnat nici un contract cu ei,astazi am fost sa imi iau carnetu de somaj iar cei de la somaj au spus ca de ce nu am anuntat ca m-am angajat pentru la ei am revisal inregistrat si imi suspenda somajul,am fost la itm m-au pus sa fac o plangere am facut si plangere iara acuma astept raspunsul,ce pot sa fac in continuare sa imi pot lua somajul?va multumesc
In acest caz, plata indemnizatiei de somaj inceteaza, situatie in care nu va mai puteti relua somajul.
Vorbiti la AJOFM si explicati-le situatie ca ati fost doar sa va interesati despre postul in cauza, ca v-au cerut datele si ca nu ati semnat niciun c.i.m.
Somaj
B_Larisa
Buna ziua! Am primit decizia pentru somaj, in care scrie \\"Avand in vedere restrangerea activitatii firmei. In baza art. 65 alin 1 din Codul Muncii; in ... (vezi toată discuția)