avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Activitate leutzul02

Activitate leutzul02

Va multumesc pentru raspuns , nu se pune problema să îmi dea nimic , eu bănuiesc că prin această situație el dorește să își scadă din prejudiciul adus statului român prin scoaterea la licitație a acestei masini de către ANAF. Eu doresc sa il dau in judecata pe el pentru ca , cu siguranță nu as ajunge la nici un consens pentru ca ii este teama sa scoată aceasta masina din evidența firmei sale ...ii este teama ca ANAF i-ar face ceva ...cum pot proceda sau ce pași trebuie sa urmez tinand cont ca asta nu este o solutie ? Va multumesc anticipat
Buna seara ,

De ceva timp ma confrunt cu o problema destul de serioasă însă lucrurile s-au înrăutățit și aș dori să stiu ce este de facut ai daca as avea câștig de cauză 100% in aceasta problema...

Acum cativa ani am luat o masina in leasing însă contractul nu a fost pe numele meu,ci pe firma unui vecin de la mine de la bloc cu condiția ca la sfarsitul contractului sa imi emita factura pentru a o putea înmatriculat pe numele meu .
Zis si facut am plătit în fiecare lună aproximativ câte 800 de lei timp de 3 ani si ceva după care in jur de 1700 de euro taxa reziduală a masini ...insa cand m-am pus în fața faptului împlinit sa aflu ca firma lui este in insolventa si ca are datorii la ANAF in jur 800 de mii de lei și din diferite motive nu îmi poate emite factura pentru a putea radia masina si toate cele necesare .
De masina m-am folosit si ma folosesc in continuare însă el fiind tras la raspundere de ANAF pentru acea gaură în balanța firmei lui ă inceput problema . Masina este in continuare pe firma însă nu stiu cat timp pentru ca ma astept sa o înhate ANAF pentru a recupera din datorii. Eu ce pot face in aceasta privinta ? Tin sa precizez ca plățile efectuate sunt facute pe numele meu ...nu stiu cat conteaza acest lucru însă nu îmi doresc să fi plătit ceva si sa nu îmi aparțină,asa se intampla cand esti tânăr și nu ai cap .
Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau ce pași trebuie sa urmez pentru a recupera din bani.
Va multumesc !
Răspuns la discuția Violare de domiciliu
Plangere penala ?
Buna ziua ,


Acum cativa ani de zile , mama a trait in concubinaj cu un domn daca ii pot spune asa...dupa ce s'a recurs la violente amenintari si asa mai departe ...am depus plangere impotriva lui ...acesta a fost chemat la poliitie si si-a luat angajamentul k nu o sa o mai deranjeze si ca o va lasa in pace , insa acum cateva zile,intr'o dimineata s-a trezit cu el in casa,usa find deschisa ...a fost bruscata amenintata cu moartea ... vreau sa stiu ce pot face in aceasta privinta ,tin sa mentionez ca inca am raspunsurile de la politie privind solutionarea respectivei plangeri pe care am formulat-o acum 4-5 ani . Va multumesc anticipat !!!