avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violare de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violare de domiciliu

Buna ziua ,

Acum cativa ani de zile , mama a trait in concubinaj cu un domn daca ii pot spune asa...dupa ce s'a recurs la violente amenintari si asa mai departe ...am depus plangere impotriva lui ...acesta a fost chemat la poliitie si si-a luat angajamentul k nu o sa o mai deranjeze si ca o va lasa in pace , insa acum cateva zile,intr'o dimineata s-a trezit cu el in casa,usa find deschisa ...a fost bruscata amenintata cu moartea ... vreau sa stiu ce pot face in aceasta privinta ,tin sa mentionez ca inca am raspunsurile de la politie privind solutionarea respectivei plangeri pe care am formulat-o acum 4-5 ani . Va multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:58, 8 Aprilie 2015
Daca detineti probe /martori,formulati plangere la politie pentru incalcarea obligatiilor initial impuse,pentru amenintare
Plangere penala ?
da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit amenda contraventionala pentru apelare falsa la serviciul unic de urgenta danclaudiu2011 danclaudiu2011 Buna seara! Fratele meu s'a imprumutat cu o suma de bani intr'un local pe care il frecventa f des de la o persoana necunoscuta prin intermediul unui prieten ... (vezi toată discuția)
Amenintare Diana777 Diana777 Am o problema cu vecinii care stau sub noi. Acum cateva luni, in timpul noptii, an avut o discutie mai aprinsa cu prietenul meu in urma careia ne-am trezit cu ... (vezi toată discuția)
Violenta PopAna69 PopAna69 Buna Seara!Am o problema destul de grava mama mea a trait in concubinaj cu un barbat timp de 15 ani problema este ca acest om este violent pe mama chiar a si ... (vezi toată discuția)