Buna Seara!Am o problema destul de grava mama mea a trait in concubinaj cu un barbat timp de 15 ani problema este ca acest om este violent pe mama chiar a si lovit-o de mai multe ori dar aceasta nu a depus plangere impotriva lui.Acum cateva zile l-am dat afara din casa pentru ca nu mai suportam abuzurile lui si amenintarile cu moartea si el de nervi ne-a spart geamurile la casa iar politia la arestat iar dupa 10 minute dupa eliberarea lui a venit din nou acasa si ne-a amenintat noi am depus plangere la politie si am dat declarati dar ni s-a spus ca nu ii pot face nimic sa il inchida sau sa il faca sa ne dea pace noua ne este frica pentru ca ne-a amenintat cu moartea a fost si de 3 ori a puscarie a facut 12 ani de puscarie si are un dosar plin de plangeri pentru ca a mai injunghiat alte persoane.Noi femei fiind fara nici un sprijin de la politie sau din alta parte am dori sa stim ce am putea face ca acest om sa nu ne faca nimic am decis ca maine sa mergem sa facem un ordin de restrictie dar imi este teama ca nici cu acest ordin nu se va rezolva nimic.Va rog ajutati-ma cu un sfat si spuneti-mi cum am putea rezolva aceasta problema.El inafara de hainele lui nu are nimic trecut pe numele lui iar casa este pe numele lui bunica.Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta.
Amenintare cu moartea
care
Buna!
Am si eu o problema. Mama mea a avut o relatie de cateva luni cu un tip(mentionez ca mama lucreaza inafara si astfel s-au cunoscut; el este de asemenea ... (vezi toată discuția)