avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate georgeta24

Activitate georgeta24

Multumesc!!
Scuzati- mi ignoranza dar nu mai inteleg nimic . De unde trebuie sa incep? Trebuie sa depun acte la ministerul sanatatii din tara sau ministerul sanatatii din italia? Eu am obtinut diploma in tara si am lucrat timp de 7 ani intr-un spital public
Bune ziua , nu inteleg eu trebuie sa depun toate aceste acte la ministerul sanatati din Italia? Eu din ceea ce m- am informat trebuie sa depun aceste acte la d.s.p din judetul unde am domiciliul.... dupa care nu stiu cum este procedura, aceasta informatie mi- a dat-o o doamna cand am contactat telefonic ministerul sanatati din tara
Sunt interesata de a afla sau mai bine zis de a intelege pas cu pas procedura care trebuie urmata pentru a lucra ca asistent medical in Italia.Precizez ca am o experienta de 7 ani in domeniu lucrand intr-un spital in tara.Am inteles ca procedura este complicata si de lunga durata.... M- am informat, putin, dar sincer nu am inteles prea mult as avea nevoie de informatii explicite , pentru a intelege de unde trebuie sa incep si ceea ce trebuie facut.Multumesc!
Răspuns la discuția diploma de bacalaureat
Va multumesc ,pentru raspuns!
Multumesc pentru raspunsurile date pe acest forum, am inteles ceea ce trebuie facut pt a obtine un duplicat al diplomei de bacalaureat.Totusi as avea o intrebare, nelocuind in tara, toata aceasta procedura pt reobtinerea diplomei de bacalaureat ar putea sa o faca o alta persoana pt mine?