Scuzati- mi ignoranza dar nu mai inteleg nimic . De unde trebuie sa incep? Trebuie sa depun acte la ministerul sanatatii din tara sau ministerul sanatatii din italia? Eu am obtinut diploma in tara si am lucrat timp de 7 ani intr-un spital public
Bune ziua , nu inteleg eu trebuie sa depun toate aceste acte la ministerul sanatati din Italia? Eu din ceea ce m- am informat trebuie sa depun aceste acte la d.s.p din judetul unde am domiciliul.... dupa care nu stiu cum este procedura, aceasta informatie mi- a dat-o o doamna cand am contactat telefonic ministerul sanatati din tara
Sunt interesata de a afla sau mai bine zis de a intelege pas cu pas procedura care trebuie urmata pentru a lucra ca asistent medical in Italia.Precizez ca am o experienta de 7 ani in domeniu lucrand intr-un spital in tara.Am inteles ca procedura este complicata si de lunga durata.... M- am informat, putin, dar sincer nu am inteles prea mult as avea nevoie de informatii explicite , pentru a intelege de unde trebuie sa incep si ceea ce trebuie facut.Multumesc!
Multumesc pentru raspunsurile date pe acest forum, am inteles ceea ce trebuie facut pt a obtine un duplicat al diplomei de bacalaureat.Totusi as avea o intrebare, nelocuind in tara, toata aceasta procedura pt reobtinerea diplomei de bacalaureat ar putea sa o faca o alta persoana pt mine?