avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma de bacalaureat

Multumesc pentru raspunsurile date pe acest forum, am inteles ceea ce trebuie facut pt a obtine un duplicat al diplomei de bacalaureat.Totusi as avea o intrebare, nelocuind in tara, toata aceasta procedura pt reobtinerea diplomei de bacalaureat ar putea sa o faca o alta persoana pt mine?
Cel mai recent răspuns: georgeta24 , utilizator 17:01, 9 Aprilie 2015
Buna ziua,

Ca procedura generala, cu o procura speciala, eventual apostilata sau supralegalizata in functie de statul in care sunteti, se pot face orice actiuni si se pot obtine orice documente. Nu vad de ce ar fi altfel in cazul unui duplicat al diplomei de bacalaureat.

Succes,
Va multumesc ,pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

inchidere cont dupa ce am platit datoria bancii corina51 corina51 Buna ziua. Va supun atentia in urmatorul caz: ginerele meu m-a mandatat prin procura notariala sa-l reprezint in orice situaitie, notarul specificand , dupa o ... (vezi toată discuția)
Echivalare diploma cetatean european pentru admiterea la facultate in romania alexandracdr alexandracdr Am nevoie de echivalarea diplomei de sfarsit de liceu din Portugalia, problema inampinata are de a face cu Apostila de la Haga. Am intrat pe site-ul CNRED si ... (vezi toată discuția)
Pierderea atestatului de echivalare a diplomei g3xg392 g3xg392 Buna tuturor! Am si eu o problema, acum 3 ani am venit in tara si am facut echivalarea diplomei de bacalaureat, acum cred ca am pierdut originalul atestatului ... (vezi toată discuția)