avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Pierderea atestatului de echivalare a diplomei
Discuție deschisă în Traduceri

Pierderea atestatului de echivalare a diplomei

Buna tuturor!
Am si eu o problema, acum 3 ani am venit in tara si am facut echivalarea diplomei de bacalaureat, acum cred ca am pierdut originalul atestatului imi mai ramane doar o copie.. Exista vreo metoda oarecum rapida sa imi reobtin atestatul sau trebuie refacuta toata procedura de recunoastere a studiilor din strainatate?

Va multumesc! #-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: g3xg392 , utilizator 18:41, 14 Octombrie 2016
Solicitati un duplicat, depuneti o copie a copiei!:)
Buna ziua,
Depuneti o copie a copiei la organul emitent si solicitati un duplicat sau o copie legalizata de pe cotor.
S-ar putea sa platiti o taxa si sa declarati pierderea la Monitorul Oficial.
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Va multumesc mult tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
Diploma bacalaureat pierduta malicatalin malicatalin Buna ziua, imi puteți spune ce pași pot pot urma din momentul in care constat ca am pierdut diploma de Bacalaureat? (vezi toată discuția)
Buna seara, am pierdut atat diploma de bacalaureat, cat si duplicatul ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara, Am pierdut atat diploma de bacalaureat, cat si duplicatul diplomei de bacalaureat. Cum trebuie sa procedez pentru a obtine un alt \"duplicat \" ... (vezi toată discuția)