tudorvaleriu a scris:
1. Nu mai stiu cum sa fac sa intelegeti si de aceea v-am recomandat sa intrebati si la AJPIS.
2. - Daca tatal intra in CCC in ultima luna (a12-a) dvs. veti beneficia de stimulentul de insertie dupa ce implineste copilul 1 an.
- Daca tatal intra in CCC pentru o luna, sa zicem, in luna a 5-a de la nasterea copilului, atunci in acea luna de zile dvs. reluati activitatea sau intrati in concediu fara plata.
- Daca dupa aceea ramaneti in continuare la serviciu veti beneficia de stimulentul de insertie si pana implineste copilul 1 an si dupa aceea, pana implineste copilul 2 ani.
3. Daca nici acum nu ati inteles atunci intrebati neaparat (chiar si prin e-mail) la AJPIS.
buna ziua,
din mesajele citite pe aceasta tema am ramas cu o nelamurire. Daca ma puteti ajuta cu un raspuns va sunt recunoscatoare. Sunt in CCC de 1 an, perioada de 12 luni expira pe 23.07.2015. Sotul nu va intra in luna a 12-a in concediul de crestere; daca eu nu revin la serviciu in luna a 12-a si imi iau concediu fara plata mai beneficiez de stimulentul de insertie de 500 lei daca revin dupa ce copilul implineste 1 an, la o zi??????????? Concediul fara plata luat de mine in luna a 12-a si neluarea concediului de crestere de catre tata nu afecteaza plata stimulentului? Va multumesc anticipat!!!