avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate larisamada

Activitate larisamada

am inteles, insa de ce trebuie sa platesc datorii ce nu le-am facut eu si mai mult nici macar nu locuiesc acolo . atat timp cat nu locuiesc nu consum , cel ce locuieste are datoria de a plati .

eu am intrebat din punct de vedere legal si juridic nu din punct de vedere moral. nu este vorba in acest context de parinti am specificat bine "tatal". iar posibilitati de a achita are numai ca nu vrea deoarece casa este pe numele meu . " a cui este casa sa plateasca " zice el , insa acesta locuieste si consuma , eu nu locuiesc acolo .
buna ziua . am o nelamurire in legatura cu donatia, in urma cu un an parintii au decis sa-mi doneze imobilul insa este specificat ca nu-l pot vinde decat dupa decesul acestora . acum contractul este pe numele meu insa utilitatile au ramas pe numele tatalui , de la momentul efectuarii donatiei si pana acum eu nu am locuit in acel imobil,iar tatal refuza sa achite datoriile la utilitati. cui i se incuviinteaza aceste obligatii mie sau tatalui ? in documente ezte specificata interzicerea vinderii acestui imobil ,insa daca tatal meu refuza sa achite datoriile as putea sa-l dau afara ?