avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate marian290

Activitate marian290

Răspuns la discuția O masina pierduta...
(sa prezinte documentul doveditor ) nu mai exista asa ceva daca avea imi trecea masina pe numele meu de mult se poate face treaba asta fara sa ajungi in instanta ( doar la primarie cu actul de vanzare cumparare )
Răspuns la discuția O masina pierduta...
eu nu recunosc cam luat vreo masina de la el ..!!!! cum nici el fata de mine nu mai recunoaste ca iam dat chitanta in original cui iam vandut masina.... minte el mint si eu astai viata
Buna Ziua . Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns . Sunt chemat in instanta ca Parat intrun proces civil legat de o masina . In 2004 am cumparat o masina de la proprietar sa facut o chitanta de mana pe care nu o mai are nici el nici eu . Imediat eu am vandut masina la alcineva cu care am facut o chitanta de mana si pe care iam dato proprietarului in original (GRESEALA MEA ) Dupa 10 ani in 2014 mai exact a venit sa ma intrebe undei masina .? ( nu mai recunoaste ca iam dat chitanta de mana cui iam vandut masina ) Eu acum ce pot face ? NU RECUNOSC NICI EU CAM LUAT MASINA )) Am incercat sal ajut cu o hartie remat de predare masina la fier vechi dar doreste sai achit si impozitul din 2004 si pana in 2015 . Am vazut asa nam mai facaut nimic sal ajut si acum ma dat in judecata sustine ca are o inregistare audio cu mine vb cu ginerele lui despre masina si eu recunoscand cam cumparat masina si ca am vanduto mai departe aceasta inregistare se poate folosi intrun proces civil ?? Ce se poate intampla in acest caz ?? Reclamantul neavand chitanta de mana ,contract de vanzare cumparare ,( are doi martori mincinosi !) va rog fumos daca puteti sa-mi dati un raspuns . Multumesc !