Eu acasa,nu am primit absolut nici o instiintare ca mi s-ar pune poprire pe salariu,nu am primit nici o hartie,eu am primit la firma si cei de la firma mau anuntat ca am o poprire pe salariu.nu trebuia sa primesc si acasa sa stiu si eu?
Buna ziua.in ani 2005-2007 am facut niste rate la banci.credite cu buletinul,in numar de 4rate.am platit aceste rate pana in anul 2008 pana prin august cand am ramas fara loc de munca si nu am mai platit nici o rata.din 2008 si pana astazi nu am mai platit absolut nici o rata.bancile mi-au vandut creantele unor firme de recuperatori,care de atunci ma tot suna,imi trimit scrisori acasa,mau cautat si acasa,incercand sa imi intimideze parinti,prin orice mod stiut numa'de ei.in urma cu 6luni m-am angajat cu carte de munca si acum'o saptamana mi-au trimis la firma poprire pe salariu.intrebarea mea este daca eu din 2008 si pana acuma nu am mai platit absolut nici un leu mai pot sa imi mai puna poprire pe salariu?dupa ce perioada de timp se prescrie datoria si care sunt criteriile de prescriere?