avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Activitate Penta66

Activitate Penta66

Va multumesc si doresc sa precizez ca detin toate documentele mentionate de dumneavoastra si totusi mi se refuza intabulare. Unde as putea sa ma adresez in aceste conditii sa obtin intabularea deoarce doresc sa construiesc pe acest teren si sa deschid o firma.
Va multumesc si vreau sa vin cu o precizare daca ma puteti ajuta. In contractul de concesiune am specificat ca doresc sa construiesc pe acet teren concesionat pe 49 de ani si fara o intabulare in cartea funciara nu pot sa construiesc. Care ar fi alta modalitate de a construi pe acest teren, sau care ar fi o alta modalitate legala sa intru in posesia terenului si sa construiesc urmand ca ulterior sa il cumpar deoarce eu stiu ca daca va fi trecut din domeniul privat in domeniul public nu se mai poate cumpara niciodata.
Buna ziua, conform care-i legi mi se refuza intabularea unui teren obtinut prin concesionare pe 49 de ani, precizez ca trenul apartine domeniului privat al statului. Care ar fi alta modalitate legala de intabulare deoarce doresc sa construiesc si ulterior sa pot sa il cumpar.