Atunci a fost prima data, luna aceasta s-a intamplat din nou. Si au motivat la fel, ca vad persoane si s-au gandit sa treaca in plus. Chiriasa mi-a spus inclusiv ca ii e teama sa primeasca prieteni in vizita ca apar la intretinere.
Ma gandeam sa dau o declaratie propria raspundere prin care le comunic in scris numarul de persoane, dar nu stiu daca exista ceva tip.
Am un apartament inchiriat intr-un bloc unde la randul meu am locuit foarte multi ani. Locuieste o singura persoana in apartament, insa presedintele insista ca vede persoane si hotaraste sa treaca mai multe persoane la intretinere. Inclusiv in perioada starii de urgenta cand chiriasa a fost plecata 2 luni, a trecut 3 persoane la intretinere. S-a vazut ca nu a stat nimeni in apartament deoarece atat consumul de apa cat si electricitatea au fost aproape de zero. Intrebarea mea este: Presedintele de bloc/administratorul poate hotari singur cate persoane trece la intretinere? Cum se poate contesta? Exista o notificare de declarare a numarului de persoane pe care sa le-o inaintez? Sau sa le cer sa demonstreze?