Ar fii bine sa te intelegi cu cei de la dezmembrari sau cei care au autovecul ca tine sa o ia asa cum este dar sa ai linga tine un cunoscator foarte bun sa nu ieie teapa si dupa ce ai vinduto cu chitanta de vinzare cu care sa mergi la politie sa pre dai
- Plăcuțele cu numărul de înmatriculare
– Actul de identitate al solicitantului – original și copie;
– Cartea de identitate a vehiculului – original și copie;
– Certificatul de înmatriculare;
– Fișa de înmatriculare cu viza organului fiscal competent teritorial sau certificatul de atestare fiscală completată și semnată/ștampilată de proprietar;
Buna Ziua Ma Numesc Sava Ioan
Bihor Municipiul Beius
Am fost oprit la un control de rutina de Politia Rurala din Soimi in Localitatea Pocola pe data de 29.04,2021 nu am stiut ca am talonul auto expirat, masina care este pe numele mamei mele, mi sa facut dosar penal din aceea data 29.04.2021 cu suspendare de a conduce un autovehicul pe drumurile publice fara data cind va expira dosarul am mers la audiere luna trecuta si mai pe sfarsit avestei luni pe data de 30.11.2021 urmand dupa sa fie trimis dodarul la Procuror dupa Dumneavoastra o sa mi se suspende permisul sau scap doar cu amenda si inchiderea Dosarului Penal ? Multumesc!
Am o problema sunt intr dilema grea pentr ca sunt urmarit penal pentr neplatat unor amenzi si vreau sa stiu daca asta afecteaza cazierului meu juridic ? :( :love::hm: