Am lucrat 11 luni la o firma,in septembrie 2014 mi-am depus demisia iar pe 20 octombrie 2014 m-am reangajat la o alta firma.din luna februarie am ramas insarcinata,mi s-a pus diagnosticul de iminenta de avort si am concediu medical.intrebarea mea este daca voi beneficia de indemnizatie de crestere a copilului?ptr pauza pe care am avut o in 2014 se mai poate face ceva?unde ma pot interesa?va multumesc!
buna seara.am urmatoarea nelamurire.sunt asistent farmacist,in ultimul an de zile am lucrat la doua farmacii.in luna septembrie 2014 am avut o pauza de 20 de zile intre vechiul loc de munca si noul loc.intre timp,am ramas insarcinata,avand diagnosticul "iminenta de avort",din martie ma aflu in concediu medical.doctorul mi-a recomandat ca,pana la 4 luni sa stau in concediu medical,iar apoi sa intru in concediul de risc maternal.intrebarea e,am dreptul la concediul de risc maternal I indemnizatia aferenta,avand in vedere acea pauza de 20 zile intre cele 2 locuri de munca?va multumesc anticipat