alexandrupetrisor
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
OK. Eu am gresit ca am stat 2 minute cu ea fara lesa. Imi asum aceasta intamplare. Dar de la a discuta strict despre caini si despre legile care se aplica in cazurile de fata, pana la a ma intreba ce studii am, dupa care urmatoarea replica sa fie "N-am ce discuta cu tine", dupa care sa-l invite pe domnul care era cu mine "putin mai incolo, ca nu am ce discuta cu asta" eu zic ca nu este asta comportamentul unui organ care aplica legile pe care mi le citeste dintr-un carnetel. Al unui organ care spre rusinea mea pot spune ca habar nu am ce drepturi are si ce drepturi nu au cei de la asa-zisa politie locala, care culmea...sunt platiti din banii contribuabililor. Si care in loc sa stea sa se uite in parcuri dupa care stapan merge cu cainele fara lesa mai bine ar patrula printre blocuri sa vada cum se sparg case...cum se vandalizeaza masini si alte infractiuni care dupa parerea mea sunt mult mai grave decat niste caini fara lesa. La ora 5 ziua in amiaza mare mi-au spart casa. Si domnii de la POLITIA LOCALA STAU IN PARC, IN MASINA, SI SE UITE SA VADA CE CAINE ARE LESA SI CE CAINE NU ARE LESA. SA FIM SERIOSI.
Instanta nu poate aprecia situatia decat pe baza probelor, si in litera si spiritul legii. Pai in cazul acesta sa se aduca probe ca animalul meu de companie a dat dovada de agresivitate.
Cainele meu nu are niciun act care sa demonstreze ca este rottweiler. Este o corcitura care seamna cu un rottweiler. Poate la fel de bine sa fie corcitura de doberman de beauceron...sau orice altceva care are culorile asemanatoare rottweiler-uli. Repet Asociata Chinologica din Romania NU RECUNOASTE CAINELE MEU A FII ROTTWEILER! Numai ca domnul organ si-a luat dreptul de a scrie pe procesul verbal ca e rottweiler. Si in plus a luat-o si personal pentru ca a zis ca stie dansul cum e treaba cu rottweilerii astia..el facea comparatie intre cainele meu si cainele celuliat domn care avea un shar-pei sustinad ca shar-pei-ul respectiv este mai dresat dacat rottweilerul meu. Domnul cu shar-pei-ul spunandu=i ca este exact invers, ca rottweileru este mult mai dresat decat shar-pei-ul pentru ca shar-pei-ul este pui si inca nu a primit un dresaj adecvat iar rottweileru are 6 ani si a primit mult mai mult decat un simplu dresaj. Asa ca nu mai incercati sa ii aparati pe gardienii astia publici. Oricum am aflat ce am de facut, o sa depun o plangere penala pentru abuz in serviciu si calomnie si o sa fac o contestatie la judecatorie.
Un puscarias nu merge nici inainte de a fii puscarias in catuse...nici dupa ce a iesit din puscarie....
Alta problema este, cum se hotaraste daca un caine este agresiv sau nu? Doar prin simpla rasa? Pai inseamna ca si rusii si nemtii sunt toti niste criminali, chiar si italienii ( Iosif Vissarionovich Stalin, Adolf Hitler, Benito Mussolini).
Ok, un om poate la fel de bine sa agreseze pe cineva pe strada. Eu nu vad oamenii ca merg in catuse preventiv. Merg in catuse abia dupa au savarsit fapta. La fel si cainele meu, cand acel caine o sa puna gura pe un om, indiferent de situatie, eu sunt dispus sa raspund prin orice fel de mijloace penale, contraventionale etc. Ca sa intelegeti ce fel de caine este mi-au spart casa cu el in casa. Probabil ca s-au speriat doar de rasa in sine...oricum acum mi-am luat inca unul care este antrenat special pentru paza. Pentru ca rottweilerul nu era dresat/antrenat pentru asa ceva.
Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am asezat 2 minute pe o banca sa astept pe cineva moment in care cainele meu s-a intins pe jos si ca sa nu stea sugrumuta in lesa i-am dat drumul sa stea lejer insa il tineam cu mana de zgarda. A venit o doamna si a inceput sa urle si sa se crizeze ca este caine agresiv fara lesa etc in conditiile in care si dansa avea un caine (cocker) s-a dus la masina politistilor locali, acestia au venit s-au legitmat si mi-au cerut actele...eu le-am spus ca domana are probleme si ca nu s-a intamplat nimic cainele meu nici nu s-a miscat sau reactionat in vreun fel (tin sa mentionez ca ma mai duc cu ea la copii bolnavi de autism, ma rog nu stiu cata lumea stie depsre terapia cu animale) moment in care domnul politist plin de exces de zel ma intreaba pe un ton foarte flegmatic ce studii am. L-am intrebat ce relevanta are acest aspect? Dupa care mi-a taiat-o foarte repede ca el nu are ce discuta cu mine, si s-a intors spre persoana care eu o asteptam si care avea si el un caine din rasa shar-pei in varsta de 7 luni. L-a luat pe domnul cu shar-pei-ul de o parte a vorbit cu danusl ceva nu am auzit ce, dupa care a revenit la mine cu un proces verbal pe care trebuia sa-l semnez. Am refuzat. Si mi-a venit acasa amenda, in cutia posta, fara sa semneze nimeni pentru ea pur si simplu, o copie a proceseului verbal. Citit acel proces verbal domnul politist local a scris in porcesul verbal ca eu -atentie- plimbam cainele, in conditiile in care eu stateam pe banca si a scris ca este rottweiler in conditiile in care cainele meu nu are niciun act de provenienta pedigree care sa ateste autenticitatea rasei. Este un caine care seamana cu un rottweiler, nu este recunoscut de asociatia chinologica, ca ar fii rottweiler. Pot sa ma duc cu aceste argumente sa contest amenda? Tin sa precizez ca am si 2 martori care s-au oprit pentru ca ma cunosteau si au asistat la intrega discutie. Martorii nu sunt prieteni, amici sau rude, sunt doar cunostinte prin intermediul cainilor. La fel ca si doamna care a avut aceeasi problema ca si mine si a scris aici pe forum si eu stiam ca mai intai trebuia sa primesc un avertisment. Si mai tin sa mentionez ca era o ora destul de tarzie si in parc nu prea mai erau oameni sau copii, doar stapani de caini de rase mici.