Daca eu, persoana fizica vreau sa dau in judecata o alta persoana fizica, fara motiv penal, am dreptul sa ii ofer avocatului meu adresa de mail a acuzatului, pentru a il contacta? Incalca GDPR?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie:
In 2006 am facut un imprumut la banca de 5400 Euro. Dupa doar un an am fost nevoit sa plec din tara, fara a mai avea posibilitatea sa imi platesc restul de datori. in 2009 s-a deschis un dosar de executare in instanta, insa datorita faptului ca nu aveam un job in tara sau bunuri proprii, dosarul a fost mai mult ca sigur arhivat. Din 2009 nu am mai primit nici o instiintare la domiciliul din RO. Acum, in 2015, dupa 6 ani de inactivitate si dupa 3 ani de cand am revenit in tara, am primit o instiintare de la un alt executor judecatoresc, in care sunt atentionat ca trebuie sa platesc suma respectiva sau se va ajunge la poprirea pe salariu. Eu stiu, conform legii, ca dupa 3 ani se prescrie si din punct de vedere legal nu mai au posibilitatea sa ma execute. Ce ma sfatuiti sa fac in cazul de fata? Deoarece suma a ajuns la 6500 euro daca o platesc integral, altfel prin poprire si taxe de judecata va sari de 10000.