avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... GDPR pentru Avocati
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

GDPR pentru Avocati

Salutare,

Daca eu, persoana fizica vreau sa dau in judecata o alta persoana fizica, fara motiv penal, am dreptul sa ii ofer avocatului meu adresa de mail a acuzatului, pentru a il contacta? Incalca GDPR?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:22, 22 Ianuarie 2020
puteti sa-l actionati in justitie si fiindca nu va place cum il cheama, e un proces civil. avocatul semneaza cu dvs un contract de reprezentare in care va executa instructiunile dvs, depinde ce instructiuni ii dati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gdpr + amenintare lazard@ lazard@ Buna ziua, As avea nevoie de ajutor in legatura cu un incident la un schimbul valutar. Dupa ce am schimbat o suma mica de bani, am fost contactata pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin o agentie de marketing, iar una din activitatile ... elgabri elgabri Buna ziua. Detin o agentie de marketing, iar una din activitatile agentiei este aceea de a realiza campanii de email marketing pentru clientii nostri ... (vezi toată discuția)
Comunicari nesolicitate buna ziua, am deschis o companie de telecomunicatii ... Ionut234 Ionut234 Comunicari nesolicitate Buna ziua, Am deschis o companie de telecomunicatii si intermediere telefonica, iar pentru a face reclama companiei doresc sa ... (vezi toată discuția)