avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... GDPR + amenintare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

GDPR + amenintare

Buna ziua,

As avea nevoie de ajutor in legatura cu un incident la un schimbul valutar.

Dupa ce am schimbat o suma mica de bani, am fost contactata pe retelele de socializare de persoana de la ghiseu. Aceasta ma ameninta ca urmeaza sa anunte politia pentru inselatorie. Am mers sa o intreb despre ce e vorba si aparent imi vanduse euro la pretul de cumparare care e cu 50 de bani mai mic. Eu bineinteles ca nu am realizat atunci si i-am platit atat cat mi-a cerut.

Acum am o dilema ce tine de integritatea sociala fiindca am fost acuzata pe nedrept. Intrebarea mea e a incalcat vreo norma GDPR prin faptul ca m-a cautat pe retele de socializare amenintandu-ma ca are datele din buletin si ca stie cine sunt?

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2023
lazard@, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:58, 9 Decembrie 2023
De obicei, aceste firme au si camere de supraveghere, care pot fi consultate - pentru ca acesta este rolul acestora.
Discutia este alta: folosirea datelor dvs. personale pe internet - ceea ce este interzis, dar inainte de a va adresa la ANSPDCP (www.dataprotection.ro), mergeti la patronul acelei case de schimb valutar, discutati si oricum ajungeti la o concluzie. Explicati-ii si patronului si persoanei de la ghiseu ca urmeaza sa va adresati celor in drept sa rezolve aceasta chestiune si nu o sa le placa, mai mult, puteti sa le cereti daune...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afisarea restanțierilor incalca gdpr? AlMaria AlMaria Afisarea restanțierilor incalca GDPR? Buna seara, îndrăznesc sa mai adresez o întrebare, în urma unei situații cu care ne confruntam: Afisarea ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere pe fațada blocului mark094 mark094 Bună ziua, Am citit mai multe întrebări legate de montarea unei camere de supraveghere la bloc (montată pe fațadă cu scopul de a supraveghea mașina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. conform gdpr filmatul pe drumurile publice, a vehiculelor ... Dancolt79 Dancolt79 Buna ziua. Conform GDPR filmatul pe drumurile publice, a vehiculelor cu numerele lor de inmatriculare, intra sub incidenta reglementarilor GDPR cu privire la ... (vezi toată discuția)