avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate danytah

Activitate danytah

Buna ziua.Atat contabila cat si un coleg care lucreaza de mai multi ani in domeniu m-au sfatuit sa-l declar ca punct de lucru la Judecatorie. Contabila spune ca nu trebuie inregistrat la ORC deoarece nu este SRL....Deja nu stiu ce sa mai cred sincer....
Va multumesc pentru raspuns.
Mi s-a spus ca nu trebuie declarat ca punct de lucru decat la Judecatorie. La Administratia financiara am inregistrat doar contractul de inchiriere. As dori sa stiu de ce tipuri de autorizatii am nevoie avand in vedere ca asociatia va avea ca activitate principala desfasurarea de terapii de recuperare si alte activitati desfasurate cu copii cu dizabilitati intelectuale.
Buna ziua.
Am infiintat la inceputul anului 2015 o asociatie non-profit cu sediul principal stabilit in locuinta personala.Am hotarat sa incepem sa ne desfasuram activitatea intr-o alta locatie(un spatiu la o casa, pe care l-am inchiriat)si ni s-a spus ca trebuie declarat ca punct de lucru la Judecatorie
. Activitatile vor fi practic terapii pentru copii cu dizabilitati.As dori sa stiu de ce avize si autorizatii am nevoie pentru a functiona? Ce se intampla daca nu solicit aceste avize si autorizatii?
Multumesc.