avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate celsea

Activitate celsea

Contractul nici nu este semnat mi sa spus in Romania ca patronul este in Belgia si îl semnează aici dar l-am văzut de câteva ori si ba ca nu are stampila ba se grăbește. Cred că am intrat într-o încurcătură .... Actul în care se preciza salariul nu este la mine. Offf. Pot sa verific cumva în România dacă este înregistrat măcar contractul?
Bună ziua, situația mea este următoarea: Sunt angajat in Romania dar detasat in Belgia, am ajuns aici pe data de 23.03.2015, până in prezent am lucrat doar 6 zile, nu am primit nici un ban cu toate că am 3 zile lucrate în luna martie. Ne poartă cu vorba ca de mâine lucrăm dar nimic. Suntem 15 persoane toți angajati anul acesta în martie. Am mai semnat un act precum că salariul va fi între 64 si 84 de euro. As avea o mulțime de întrebări. As putea să-i cer acesti bani chiar daca nu am lucrat? Contractul meu de muncă nu este ștampilat, care e dezavantajul? Dacă mă întorc in Romania pentru că nu mai am răbdare să stau aici e posibil să nu primesc banii nici pe zilele care am lucrat? Va rog ajutați-mă cu răspunsul la aceste întrebări dar si alte sfaturi. Va multumesc anticipat.