Buna ziua, în anul 2013 mi-a fost confiscată o sumă de bani de către poliție, depusă la CEC cu nr de chitanța si recipisa de consemnare . Dosarul penal s-a finalizat si am primit decizia de restituire a banilor. Trebuie să depun o cerere pentru restituirea chitanței din dosar si as vrea sa va rog daca ma puteti ajuta cu un model de cerere sau cum ar trebui fscuta.Multumesc.
Rezultatul analizelor este la dosar de aproximativ 2 ani sunt din iasi . Ca sa fiu mai exact întâmplarea a fost a 3-a zi de crăciun 2013 avocatul a fost contactat in februarie 2014 dupa o recomandare. Am fost acum o saptamana in audienta iar si primesc aceleași răspunsuri ca domnu care se ocupă de dosar e in concediu si cand se intoarce se rezolvă, ca nu au personal, ca o sa primesc solutia in posta ...si ca se rezolva ca nu e mare lucru, doar ca eu nu pot circula din decembrie 2013...prescriptia ar fi o ultima sansa si am citit ca dosarele care nu se pedepsesc cu închisoare sau pana la 3 ani se prescriu dupa 5 ani ceea ce la mine ar fi în decembrie anul acesta, va multumesc pentru atentie .
Buna ziua . În anul 2013 mi s-a reținut permisul de conducere (fara drept de conducere)pentru conducerea unui autoturism sub influența canabisului,mi s-au recoltat probe de sânge plus am dat o declarație în care am recunoscut că am consumat canabis.Am cerut ajutorul unui avocat dupa 1 an de la deschiderea dosarului pentru ca dosarul dura prea mult, am făcut cerere de studiere a dosarului am făcut mai multe cereri de urgentare a dosarului si in final am făcut o contestație privind durata dosarului penal care a fost respinsă argumentul fiind ca nu am nici o calitate in dosar nu sunt nici inculpat nico suspect nici parte civilă si nu pot forma contestatii privind durata dosarului si in continuare dosarul este neterminat si acelasi raspuns de 5 ani o sa se soluționeze........un sfat daca se poate ar fi de mare ajutor.multumesc