avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere restituire chitanța/recipisa dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere restituire chitanța/recipisa dosar penal

Buna ziua, în anul 2013 mi-a fost confiscată o sumă de bani de către poliție, depusă la CEC cu nr de chitanța si recipisa de consemnare . Dosarul penal s-a finalizat si am primit decizia de restituire a banilor. Trebuie să depun o cerere pentru restituirea chitanței din dosar si as vrea sa va rog daca ma puteti ajuta cu un model de cerere sau cum ar trebui fscuta.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: el.scuto , utilizator 13:21, 7 Iunie 2019
Nu exista un model.
Scrieti toate datele, ale dosarului, ale dvs. si ale deciziei si solicitati restituirea. Datati si semnati.
Multumesc mult pt raspuns. O zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire cautiune av.T.M. av.T.M. Buna. Am facut o cerere de suspendare a executarii si mi s-a respins. Imi spune-ti va rog pentru restituirea cautiunii ce pasi trebuie sa urmez? De ce acte am ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma cautiune in lipsa colaborarii cu avocatul heisunuta heisunuta Buna ziua, Va rog sa-mi dati o solutie la aceasta problema. In 2014 am platit d-nei avocat o sume de bani intr-un proce de executare silita cred ca se ... (vezi toată discuția)
Cautiune sechestru asigurator andao andao Pentru un sechestru asigurator am depus la CEC suma fixata de judecator.In urma unui recurs dosarul a ajuns la tribunal, iar cauza a fost finalizata. As dori ... (vezi toată discuția)